ORBO kan skilte med hele tre Spellemannspriser, som artist, i 2008/09 for albumet «High Roller» med ORBO & the Longshots som skriver i 2009/10 for albumet ”Soul Deep” av Noora Noor og som produsent og låtskriver for albumet ”Inertia” av Gina Aspenes.

 

Ole Reinert Berg-Olsen aka ORBO var frontfigur i det norske bandet ORBO & the Longshots som han selv startet i 2000. ORBO & the Longshots ga ut 7 album i perioden 2004 til 2011, her iblant et livealbum. Bandet turnerte en del i USA og deres siste album «Praire Sun» fra 2011 kom blant annet inn på AMA-Charts der det ble omtalt som et mesterverk. 

 

I 2020 slapp ORBO sitt fjerde soloalbum «Smoke & Mirrors», fem år etter forrige album. På sine tidligere album har ORBO har kjente artister som Delbert McClinton og Jace Everett (Bad Things) medvirket, og også på ”Smoke & Mirrors” er det bidrag fra kjente navne. 

 

ORBO er i ypperste klasse når vi taler om god Heartland-rock, så når de ORBO og hans band er klar for Langesund den siste lørdag i mai er det bare å ønske velkommen til både musikere og publikum. 

 

ORBO på facebook: https://www.facebook.com/orbomusic?locale=nb_NO

 

ORBO hjemmeside: http://orbo.no

 

ORBO på <spotify: https://open.spotify.com/artist/6uRi5VgpnkrvvmokopGCbP?si=GIGoL8V_Tli49clyNHEmpA

 

Orbo & The Longshots på Spotify: https://open.spotify.com/artist/40TRLFi5OXjmw3funVVt2b?si=p-pP0ncgQaWrrsI0DGLqwQ