JOAKIM TINDERHOLT & HIS BAND - UNPLUGGED

 

Joakim Tinderholt & His Band ble dannet i 2005, av medlemmer fra den legendariske bluesklubben Muddy Waters’ husband, i tillegg til Tinderholt selv. 

 

Bandet har to plateutgivelser bak seg; Debutalbumet «You Gotta Do More», fra 2014, ble belønnet med nominasjoner til Spelleman og amerikanske Blues Blast Music Awards. Oppfølgeren «Hold On», fra 2017, ga nok en Spellemannsnominasjon og terninkast seks fra Bluesnews’ anmelder. 

 

Siden bandet signerte med det tyske plateselskapet Rhythm Bomb Records har de etablert seg som et sterkt navn på den europeiske Blues- og Rock n’roll scenen, med opptredener på Screamin’ Festival (Spania), Rhythm Riot (England) og Moulin Blues (Holland) som noen av mange høydepunkter. Bandet representerte Norge i European Blues Challenge, på Hell, i 2018. I fjor slapp Joakim Tinderholt & his band singelen «Love Is A 4 Letter Word» og gjennomførte en lengre Europaturné. Joakim Tinderholt sto også på scenen i London, under «Norwegian Blues Adventure», i november. 

 

Joakim Tinderholt & His Band har med stor suksess allerede veltet Rockers et par ganger så vi er veldig stolte av å kunne presentere denne eminente kvintett tilbake til Langesund.

 

Joakim Tinderholt & His Band er på offensiven, og ser frem til atter en gang å spille for sultne publikum i inn- og utland. 

 

Joakim Tinderholt & His Band er:

Joakim Tinderholt – vokal og gitar

Haakon Hoeye – gitar og vokal

Bill Troiani – bass og vokal

Kjell M. Lauritzen - piano

Alexander Pettersen – trommer

 

På denne ettermiddagskonsert finner vi frem det gamle MTV unplugged konsept og du for høre Joakim med bandet sitt i akustisk oppsett.