Høsten 2019 trollbandt Tove Bøygard helt alene Rockers sitt publikum da hun serverte en flott nær konsert. Flere av gjestene har ønsket henne tilbake, og nå har vi gleden av å kunne presentere henne med sitt faste band ”Verdens Beste band”.

 

Tove Bøygard - en av landets mest kritikerroste artister utga i februar  sitt nye soloalbum ”Eld”. Dette var hennes åttende album med eget materiale og det siste album i triologien sammen med albumene ”Blåe Drag” fra 2017 og ”Jord” fra 2019. Samtlige album har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. 

 

Med sitt seneste album ”Eld” beviser Tove enda engang at hun er en av Norges absolutt beste låtskriver. Med sterke låter som spenner fra fin country/americano til tung sugende rock og tekster som går under huden er engasjementet til Tove fortsatt til å ta og føle på.

 

Om ”Eld” har kritikerne enda engang rullet terningkast på femmere og seksere:

 

Geir Rakvaag i Dagsavisen: terningkast fem ”Tove Bøygard fortsetter å bekrefte at hun er blant landets fineste sangere og låtskrivere”

 

Arild Rønsen i Puls: ”Tove Bøygard maler med pensler fra en stadig rikere musikalsk palett. Dette er storveis ... Tove Bøygard er ”one o fus”. Ei kul dame”

 

Johnny Andreassen i Bluesnews: terningkast seks "Jeg er lei meg for at det ikke finnes noe over terningkast 6. For jeg tror, i øyeblikket, og spør meg gjerne igjen om et år, at dette er det sterkeste norske albumet jeg har anmeldt noensinne!"

 

Også det forrige album ”Jord” høstet fantastiske anmeldelser:

 

Aftenposten: terningkast seks ”en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver

 

Dagsavisen: ”Kunne vært Springsteen på sitt beste og mest klartenkte

 

Dagbladet: ”En god miks av Emmylou Harris, Lucinda Williams og Patti Smith

   

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt. Formidlingsevne og nærvær er ord som går igjen i beskrivelser av konsertopplevelser med Tove.  

 

Tove tar med seg tre av Norges dyktigste og mest allsidige musikere når hun kommer til Rockers i juli. Det er de samme som deltar på innspillingen av ”Eld”. De er med god grunn blitt kalt for ”verdens beste band: 

 

Freddy Holm er en musikalsk trollmann som spiller på alt med strenger 

Jørun Bøgeberg er en helt unik bassist med sitt lyriske basspill på sin seks strenger Fender

Eivind Kløverød er et trommevidunder, herlig bakpå og enormt groovy

 

 En konsert med Tove Bøygard setter sine spor hos tilhørerne. Her er noen tilbakemeldinger fra tidligere konserter: 

 

Energibomben Tove Bøygard med band ble en ny favoritt i Strengen. De imponerte med en energisk konsert med fullt trøkk og fikk fart i publikum” Varden, Viser Ved Kanalen 2019

 

Det er sjeldent å bli spurt 100 ganger om ”hvor har du fått tak i henne? Hun var fantastisk!!” Arrangør av Cornelis-festivalen 2017 i Bergen

 

Musikalsk var Tove Bøygard eit høgdepunkt!” Arrangør av Sundreball 2018

 

Tove leverte ei glitrande forestilling til eit publikum som verkeleg sette stor pris på konserten” Arrangør av Fauskivalen, Hemsedal, 2018

 

”Med musikerne Eivind Kløverød, Jørun Bøgeberg og Freddy Holm, som alle er trollmenn på henholdsvis trommer, seksstrengs bass og alle mulige strengeinstrumenter har Norge endelig fått en artist i klassen med Lucinda Williams” Bluesnews på Notodden Bluesfestival 2017.

 

Vi sier bare ... VELKOMMEN tilbake kjære Tove ... Vi gleder oss!