Hvis man på noen måte i norsk sammenheng kan kalle noe en Super Powertrio må det være disse tre i DBC. Trioen består av Tommy Kristiansen (gitar og vokal), Lars Christian Folkvord (bass) og Bjørn Sæther (trommer).

Disse tre musikere er noen av Norges mest benyttede session musikere med bunkevis av erfaring. Utover å være Kurt Nilsens faste «våpendragere» i en årrekke har de hver for seg og sammen turnert både i Norge og rundt om i verden med andre store norske artister. I tillegg har de vært husband på flere store produksjoner på tv.

Merittlisten for denne trioen er lang, men her er et utplukk av hva de har gjort og med hvem de har jobbet. 

Tommy Kristiansen startet tidlig bluesbandet Tommy and The Runaway Boys, men ble etter hvert Kurt Nilsen sin faste gitarist – i tillegg har han jobbet med så forskjellige artister som Maria Mena, Beady Belle, Madcon, Tone Damli og Allan Walker. Det siste året har han turnert med bl.a. Fay Wildhagen og i sommer var han gitarist for Rebekka Bakken da hun hadde sin fantastiske konsert på Rockers. I 2016 ga han ut soloalbumet «Divided». 

Lars Christian Folkvord, også kjent som Tittan fra Gatas Parlament, har utover å traktere bassen for Kurt Nilsen også jobbet med så forskjellige artister som Alejandro Fuentes, Thom Hell og Tommy Tee for å nevne noen. 

Bjørn Sæther er en av Norges råeste trommiser. Utover å holde takten for Kurt Nilsen har han og jobber han bl.a. med Maria Mena, Bendik Brænne, Beady Belle, Trang Fødsel og Venke Knutsen for å nevne noen. 

Når Tommy nå har slått seg sammen med Dalegaarden Blues Company, er det igjen blues som står i fokus. Det betyr gamle låtskatter fra artister som B.B. King og J.J. Cale, samt skjulte perler fra Jimi Hendrix’ Band Of Gypsys-periode. I tillegg til bluesklassikerne henter powertrioen også inspirasjon fra mer moderne bluesartister som Gary Clark Jr. 

«DBC» kan garantere en eksplosiv festkveld i powertrioens tegn, og du kommer garantert til å kose deg med disse gutta på scena på Rockers 5. februar!