I Grenland er Edward Mustad kjent for folk flest. Han var tidligere elev ved Anders Vangens Operastudio og startet sin karriere som operasanger, før han i 2019 deltok i TV-suksessen «The Voice». En kjempefornøyd mentor Morten Harket var stolt da «eleven» kapret andreplassen i den sylskarpe konkurransen mens hele Norge fulgte med.

 

Etter «The Voice» har Edward hatt noen ytterst få men eksklusive og fantastiske opptredener, mens han konsentrert seg om å gjøre sin tømrerutdanning ferdig. Likevel fikk han tid til å slippe sin første singel «God’s Favourite Son» i 2020 til strålende kritikk.

 

I Langesund ved alle at Edwards stemme er noe helt spesielt. Man gjenkjenner den malmfulle røsten som har en eksepsjonell storartet klang. Dette gjentok også pop-ikonet Morten Harket som Edwards mentor i «The Voice».

 

Nå som Edward er ferdig utdannet kan han konsentrere seg om å få i gang den nedprioriterte musikkarieren. Vi har klart å overtale ham om å få sin første opptreden på veldig lenge på den intime John G Scene på Rockers. Edward vil presentere en del nytt materiale av nye egne låter i tillegg til andre mer kjente, og noen av de han fremførte i «The Voice».

 

Dette vil bli en strålende kveld på Rockers med en av Norges største sangtalent, som står på springbrettet til en stor musikerkarriere.