Springsteens of Telemark og Rockers inviterer til førjulsfest i Langesund kino den 10. desember.

 

Sammen med the E Street band har Bruce Springsteen preget rock ´n´roll på en måte ingen andre har gjort, og sangene hans har vært med soundtracket til flere generasjoner både i USA og resten av verden. Springsteens of Telemark tar deg med på en reise gjennom fem tiår med musikk fra The Boss, og du får høre sanger fra hele hans lange karriere. Her får du høre The River, Dancing in the Dark, Waiting on a Sunny Day og mange flere. Springsteen er kjent for å holde maratonkonserter, og Springsteens of Telemark følger opp med minst tre timer ren energi og glede.

 

Bandet stiller med full blåserrekke og korister, og Springsteens of Telemark leverer først et sett fra Seeger Sessions prosjektet til  Bruce Springsteen, og følger deretter opp med et sett med de fleste klassikerne og noen ukjente perler fra Bruce Springsteen and the E Street Band. Denne konserten vil garantert vil falle i smak uansett om du er fan av the Boss eller ikke. Her blir det full trøkk og masser av spilleglede som fort smitter over på publikum. Porsgrunns Dagblad skrev etter utsolgt konsert i Wrightegaarden: 

 

«Norges beste artister er fra Langesund - i en helaftens opplevelse spilte og sang norges beste Bruce Springsteen tribute band fletta av et sprudlende publikum».

 

Hungry Heart Wrightegaarden 19.06.21

The River Wrightegaarden 19.06.21

Mrs. McGrath Wrightegaarden 04.07.20

Human Touch Bamble kulturhus 12.10.19

 

Bandet består av 19 musikere fra Grenlandsområdet, de fleste med lang fartstid som musikere, men også noen unge talenter på vei mot stjernene. Som The Boss sier det selv: Noe magisk kan oppstå på en rockekonsert. Det er bare der og da - mellom de som står på scenen og de som hører på. Det er bare der og da - så er det borte. I Langesund Kino 10. desember vil vi skape noen timers magi sammen med dere.

 

Lineup:

Rolf Magnus Amundsen - trommer

Marita Andreassen Johnsen - Sang, akk. gitar

Jan Tore Halvorsen Gauslaa - piano, trekkspill, synthezisers

Truls Gusfre - Elbass

Roy Engen - Sang

Guttorm Guttormsen - Saksofon, fløyte

Steinar Borvik - Saksofon

Dag Espen Olsen - Trompet, Flugelhorn

Aleksander Carlson - Trombone

Irene Bordier Haukedal - Trombone

Trond Gausnes - Gitarer, lapsteel, kontrabass, munnspill, sang

Karoline Bråthen Valnes - Sang

Emil Hartveit - Gitarer, lapsteel, sang

Jeanette Danielsen - Sang

Nicolae Bogdan - Fele

Harald Hansen - Orgel

Ronny Olsen - akk.gitar, munnspill, sang

Silje Jensen - Sang, akk.gitar

Per Ludvig Gusfre - Sang