Grenland BowieForum inviterer til BOWIE75 i Langesund på dagen da Bowie ville ha fylt 75 år - 8. januar 2022! BOWIE75 blir fordelt på tre steder i Langesund:

 

17:00: En av Danmarks fremste rock-skribenter, Jan Poulsen, som bl.a. har utgitt Bowie-biografien Station til station, har fordypet seg i et av Bowies siste mesterverk, Lazarus. Poulsen, som er kjent for å være en særdeles engasjerende foredragsholder, kommer til Langesund kirke for å holde foredrag om Bowie, Lazarus og religion. Langesunds store Bowie-fan Lars André Tokheim spiller dessuten akustiske Bowie-låter ved oppstart og i pausen.

 

19:00: Etter Poulsens foredrag i Langesund kirke arrangerer Grenland Bowieforum en enkel Bowie-quiz på Rockers. Her kan man lade opp til konserten i Sentrumsgården. Vi har god kontakt med Bowies plateselskap, og det vanker flotte premier fra dem!

 

21:00: Sveriges beste Bowie-tolker, Max Lorentz, kommer med bandet sitt for å spille i Langesunds kulturhus, Sentrumsgården i Storgata. Lorentz har tidligere gitt ut to knallbra doble Bowie-tribute-album, "Kiss you in the rain" (2013) og "Shining Star" (2018) med ekstremt tøffe versjoner av klassikere såvel som litt mindre kjente Bowie-numre.

 

23:00: Etter konserten blir det Bowie-nachspiel på Rockers. Grenland Bowieforums egen Kenneth Martin Winje spiller Bowie-låter for oss inn i de små timer.

 

Kjøp billett via Vipps til 93068469 (angi B75 og navn):
• Hele arrangementet: 350,-
• Langesund kirke: 150,-
• Sentrum & Rockers: 250,-