Langesundsguttene Ivan Tokheim og Alvin H. Gusfre fra Nitritt dro for noen år side over fjellet og havnet i Bergen for å studere. De har brukt studietiden til å skaffe seg nye musikalske lekekamerater, ved siden av Rockers-vennene i Nitritt. 

 

I 2022 dannet de sammen med sine nye lekekamerater Bergen nye poprock-fenomen ASTROTURF. Bandet består av en gjeng relativt unge, men erfarne musikere fra alle Norges fire hjørner.

 

Astroturf spiller energisk rock med fokus på store refreng, catchy melodier og gitarsoloer som får deg til å savne 80-tallet! 

 

Astroturf består av:

Susanne Hemnes - Lead vocals

Alvin H. Gusfre - Lead guitar

Ivan Tokheim - Lead rythm guitar

Amina Akkouche - Lead bass

Henrik Solheim - Lead drums

 

 

Utover å danne sitt eget band har de to aktive musikere også fått musikalske venner i andre band. Her iblant er et at de andre nye, men veldig suksessfulle «venneband» VIVILLAIN.

 

Vivillain er invitert med over fjellet til Solkysten på påskeferie, og til å ha en rockete dobbelt konsert sammen med Astroturf på Rockers selveste påske lørdag 8. april. 

 

 

VIVILLAIN tar med seg et eksplosivt liveshow som får enhver publikummer til å trekke på smilebåndet. Selv definerer de seg som et bredbeint musikalsk spark i trynet. Fengende melodier og allsangrefrenger kombineres med drivende riff og intrikate gitarsoloer. Vivillain er et band som må oppleves live. 

 

I 2020 slapp bandet debut EP-en “Failures Fortune” som ble godt mottatt av både fans og presse. EP-en har samlet over 300 000 streams på Spotify alene. Nå er bandet klar med debut platen “Gone Insane” som kommer i 2023. 

 

 

Du kan forvente en dobbelt rockeopplevelse slik det skal oppleves - det du ser er det du hører.

 

Facebook:

Astroturf https://www.facebook.com/Astroturfofficial?locale=nb_NO

Vivillain https://www.facebook.com/vivillainmusic

 

Spotify:

Astroturf https://open.spotify.com/artist/48bpT2Iq76QB7bX7Qj9W9a?si=fUwG6kiaSQ27FhUed4O3PA

Vivillain https://open.spotify.com/artist/2699Y0MDiyTiQWmUxPfNpG?si=fX5ygbcASsq8iz-7GBpdig