Ramona’s Tea Party er nettopp det – en fest! 

 

"Norges gøyeste liveband" fra Sandefjord serverer gøyale pop-rock-låter om vaskemaskiner, ulvehunder, tannlegebesøk og andre viktige fenomen i tenåringslivet. I den nyeste singelen stuper Ramona inn i et «Empty Pool» fult av følelser, med tilhørende musikkvideo. 

 

Kvartetten består av Ramona Lundberg som låtskriver, vokalist og gitarist, Christopher Lyngedal på gitar og vokal, Espen Høksnes på bass, og trommepappa Lutz Lundberg. 

 

Flere av medlemmene i Ramona’s Tea Party er også med i Bowie-tribute bandet Lick ‘Em By Smiling, som har gitt oss flere herlige «Ziggy aka Bowie 72-73» konserter på Rockers.

 

Denne herlige gjengen leverer sprett og farger i et forrykende sceneshow, som i de siste årene har utfoldet seg på scener både nord og sør i landet, sammen med norske artister som blant annet Ida Maria, Oslo Ess og The Dogs. I 2022 var bandet å finne på både Kanalrock, Rockefeller og i Tyskland. De selvgjorte utgivelsene «Brew-Up!» (EP fra 2020) og «Steep For X Minutes» (LP fra 2021) er tilgjengelige på ethvert strømmetjeneste-hjørne.

 

Bli med på festen!

 

Spotify https://open.spotify.com/artist/0ySofnhaz92JM3LxOLs4lq?si=ENtali30QfejaoIvS45rkg

Facebook https://www.facebook.com/RamonasTeaParty

Instagram https://www.instagram.com/ramonasteaparty/

Hjemmeside https://ramonasteaparty.no/#

 

CC: kr 250 + billettavgift

 

Dørene åpner en time før annonsert konsertstart.

Konserten på Rockers er klubbkonsert og har unummererte plasser. Avhengig av type konsert er det både sitte og ståplasser.

 

Musikk er magisk, ikke sant? Musikk er magisk, musikk er hellig, musikk er helbredende. Musikk er terapeutisk. Faktisk så er det terapi vi driver med …

(Dee Dee Brigdewater)

 

Så støtt kulturen og livemusikken, det er sunt for deg ...