Selv om Stephen Ackles er oppvokst i Brevik har han alltid vært gla’ i Langesund, og er godt kjent av de fleste i hele Grenland.

 

I mer enn 43 år har Stephen Ackles vært Norges hovedimportør av rootsmusikk. Med "Southern blood" som renner gjennom hans årer, har han delt sin rene kjærlighet til musikk på en upolert, bittersøt og ærlig måte. Stephen serverer et nostalgisk og samtidig originalt repertoar. I sin søken etter konstant fornyelse er planen at han skal gi ut sitt 20. album i år.

 

Ackles musikk har alltid vært inspirert av de store amerikanske legendene, og han har jobbet en rekke anledninger med giganter som Johnny Cash, Waylon Jennings, Jerry Lee Lewis, Sir Elton John, Erik Bye og Janis Ian.

 

Stephens fremføring av Satan på NRKs Trygdekontoret har blitt sett på som den beste musikalske forestillingen på Norsk TV på lenge. Hans comeback-album For More Than Only Tonight med Satan ble mottatt som hans beste album i karrieren. Albumet fikk en ny generasjon til å omfavne hans rå, rene og kraftige stemme.

 

Ved siden av sin egen karriere har Stephen de siste årene med stor suksess også turnert hyppig sammen med Vidar Busk og Paal Flaata og deres Elvis show.

 

Stephen har spilt på små og store scener, på små mørke puber og på festivaler i Norge og over store deler av verden. Han har jevnlig vært et kjent og kjært fjes fra TV, har spilt teater, film, og gitt av sitt talent til veldedighet. Uansett hvor du hører han, med stort band, med gitarist eller alene ved pianoet, får du oppleve det særegne soundet som er en del av magien rundt Stephen Ackles.

 

I mars måned i år deltok Stephen på Jerry Lee Lewis tributeshowet, hvor billettinntekter gikk til «Katrines kamp for livet», og det etterfølgende musikalske Nachspielet. Her var Stephen i storform og viste hvilken stor artist han er.  

Når Stephen kommer »hjem» til Langesund og Rockers tar han med seg både gitarist Joachim Røsvik Skjervum og det er meldt om flere gjestemusikere. Vi kan forvente et forrykende rock‘n’roll show i kjent stil, hvor det også blir plass til de mer følsomme sider. 

 

Velkommen!

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7LGg4tJpT5w8YnHTbA7m7w?si=6KnK-XjORrKeDo0bt9ooHg

 

Facebook: https://www.facebook.com/stephenackles?locale=nb_NO

 

Instagram: https://www.instagram.com/stephenackles/