«Øl med gutta» er Torgeir & Kjendisenes første singel på 16 måneder, og er en allsangvennlig partylåt, som handler om det bandet alltid har handlet om: Fest, moro, øl, damer og mannfolk i skjønn/uskjønnsforening. 

 

Etter over 30 år i lang og tro tjeneste for allsang og festmusikk, fortsetter Torgeir & Kjendisene kursen videre, disse gutta i seniorklassen som oppfant begrepet afterskimusikk, partymusikk og festrock. 

 

Dagens unge festartister gikk kun i bleiene da Torgeir sang om «Biltur» og «Fyllesjuk idag», til lyden av tikkende banjoer, pumpende basstrommer og oppjagende hi-hater. Og ikke mist: kokende allsang.

 

Og i 2017 vant de Spellemannspris for albumet «En runde til».

 

Det er få som har et større og festligere allsangrepertoar enn Torgeir & Kjendisen, som leverer fest med like mye humor og moro som musikalitet. Deres katalog av egne slagere er imponerende, med klassikere som Kongene på haugen, 20 kilo ekstra, Yippi yah yah, Svever, Fyllesyk i dag etc.  

 

Øl med gutta er skrevet og produsert av Henning Hoel Eriksen (Plumbo, Rune Rudberg, Landeveiens Helter mm).  

 

Torgeir & Kjendisen er en duo som turnerer intenst året rundt, på puber og store live scener, og har opparbeidet seg et stort trofast publikum. 

 

Spotify https://open.spotify.com/artist/5Wa8Nz7YqxRwUmeS8b5Ghj?si=cepare5nSNG6_wx0PTO-uw

Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100037623531786&sk=events&locale=nb_NO