Etter å ha turnert Europa rundt med fullt band våren 2023 legger nå Siv Jakobsen ut på en mer intim turné alene med gitarene. Opplev Siv i en nær og stemningsfull atmosfære denne vinteren, der hun fremfører musikk fra hele sin ekstensive katalog i låtenes originale format. 

 

Siv Jakobsen har til vår alles store glede nylig sluppet det fantastiske og kritikerroste albumet Gardening.

 

Siv Jakobsen er en av de beste vi har” skrev Dagsavisen da hun utga det Spellemann-nominerte albumet A Temporary Soothing i 2020. Da hadde Jakobsen allerede vekt oppsikt noen år tidligere, med EPen The Lingering (2015) og albumet The Nordic Mellow (2017). Helt siden starten har hun turnert mer eller mindre konstant over store deler av verden og mottatt rosende ord både for sine utgivelser og opptredener. 

 

Det siste året har vi kunnet oppleve artisten og låtskriveren som support for storheter som José González, The Lumineers og Susanne Sundfør. Samtidig har hovedfokuset vært på det nye albumet, som ble utgitt til strålende kritikker i januar.

 

Vi hadde booket konsert med Siv i august 2021, som dessverre ble avlyst på grunn av sykdom, men nå legger hun. Endelig turen innen om Langesund når hun drar på et par ukers Norges turne. 

 

Hjemmeside: http://www.sivmusic.com/?fbclid=IwAR3x51ADZBLjs-g6MkM4VOVTv0S4xe-ocQKRvq0-8Sqgt5MU5dBHXzkvH-A

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0vWslArrZa7drINEUobJZl?si=ZBi7fNBKRRi7fAIoXyUE_A

Facebook: https://www.facebook.com/listentosiv?locale=nb_NO

Instagram: https://www.instagram.com/sivjakobsen/