Duke Street Kings spiller utelukkende eget materiale - av låtskriver Håvard Tremyr og medsammensvorne -  som er en blanding av inspirasjonskilder fra rockens virkelige storhetstider. Det vil si en del såkalt Classic Rock, en del nikk tilbake til seint 50-tall / begynnelsen av 60,
samt store doser av den britiske pubrocken, og seinere års garasje-rock.

Bandet platedebuterte i 2019, med singlene "Final Cut" og "I've Been Denied", som begge fikk spilletid hos NRK, henholdsvis i "Stjernepose" og "Gitar" på P13.

Høsten 2021, kom en rekke av fire nye singler, spilt inn i Athletic Sound i Halden, og denne gangen er det blant annet bandets mer Americana-orienterte, Soul-inspirerte sider som framheves.

Bandets målsetning er å servere en suveren blanding  - over to sett -  av musikken alle med hjerte for old school Rock'n'Roll setter høyt, med den velkjente Hammond-Sounden som fyller ut en klassisk gitar-kvartett.

Dette betyr en stor variasjon i lydbildet, med hovedfokus på elektrisk gitar, men også nydelige ballader, da akustisk med fiolin fra Hammond-Chaffeur Ketil Storheim.

 

Duke Street Kings er:

Oddvar Hillestad: Sologitar

Lars Overmars: Bass

Shay Ponsonby: Trommer

Ketil Storheim: Piano, Orgel, Fiolin

Håvard Tremyr: Gitar og Sang

 

Spotify https://open.spotify.com/artist/6OaPp9ZQdxh51AePq0MxK4?si=iF6Ej9ixQu26w_agfydFOg

 

Facebook https://www.facebook.com/dukestreetkings?locale=nb_NO

 

Instagram https://www.instagram.com/dukestreetkingsofficial/