For å si det veldig enkelt: The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues - slik det er ment å spilles. Deres live forestillinger er en komplett pakke! Den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Bandet er en av de få som virkelig spiller de gamle greiene som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil. De omtales som et av landets mest dedikerte band når det kommer til å formidle gammel Chicago-blues fra 40- og 50-tallet.

 

Bandet har turnert bluesklubber og festivaler i godt over et ti-år og er kjent for å levere med glimt i øyet. Bandet ga i 2017 ut sin første, og hittil eneste, plate. En plate for øvrig Knut Reiersrud mente var den beste bluesplata som er gitt ut i Norge. Høsten 2023 har de turnert rundt i Norge med nettopp legenden Knut Reiersrud.

 

Som inspirasjonskilder oppgis Big Walter Horton, Little Walter, Slim Harpo, Otis Spann, Muddy Waters, Jerry McCain og Willie Dixon. Dette er ekte vare, og de er på oppdrag for å sikre at den nesten glemte kunsten å spille tradisjonell blues overlever.

 

The Jelly Roll Men er:

Øyvind Stølefjell, piano/vokal

Petter Skoglund, trommer

Ole Martin Røsten, ståbass

Christian Øynes, gitar

Kent Erik Thorvaldsen, vokal/munnspill

 

Spotify https://open.spotify.com/artist/2ovstQJh073IwC83RaNh4x?si=4Wj24QeHQeqP64sd22kYDQ

 

Facebook https://www.facebook.com/jellyrollmen?locale=nb_NO

 

Instagram https://www.instagram.com/thejellyrollmen/