The Acoustic Floyd Experience med Petter Dahlgren og Ove Thorkildsen er en helkveld med Pink Floyd klassikere i akustiske versjoner flankert av lys- og lasereffekter.


Her kommer alle de kjente og kjære Floyd låtene på rekke og rad.

 

Ove Thorkildsen er en meget allsidig og produktiv norsk musiker og singer/song writer.

 

Han har vært innom mange ulike musikalske stilarter i sin 30 år lange musikkarriere som hardrock, jazz, pop, funk, folk. m.m. 


Han har også bidratt på mange innspillinger og flere utgivelser med sitt eget materiale i tidligere år.

 

Petter Dahlgren er en norsk musiker, vokalist, produsent og låtskriver.

 

Dahlgren er utdannet ved NISS i Oslo og LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts). Fra 2002 til 2007 jobbet han som sessionmusiker først og fremst i England, der han spilte med band og artister som Bucks Fizz, Powerhouse, Stella 66, Kaya, Rod Layman, Out Now Music (Tyskland) og Parklane Music (Tyskland). Han har nå base i Kragerø.

 

Dahlgren er inspirert av 60- og 70-tallshelter som Pink Floyd, Jimi Hendrix, Deep Purple og David Bowie. I 2011 ga han ut sitt første soloalbum, Waves.

 

The Acoustic Floyd Experience har tidligere spilt på Rockers med stor suksess, og det kommer stadig publikumsønsker om å få dem tilbake. Nå innfris ønskene og vi gleder oss til en Floyd-kveld på Rockers når høstmørket senker seg.