Velkommen til en eksklusiv intim klubbkonsert med Jonas Fjeld duo på Rockers i Langesund

 

Artister kan ikke pensjonere seg, selv når de passerer 70. Det handler om å fortsette så lenge det er pust i lungene, så lenge det er følelser å formidle, og så lenge det er et publikum der ute som vil lytte. Jonas Fjeld er i den heldige posisjonen at han både har skaperkraften intakt og evnen til å fortsette. Samtidig har han et stort publikum som vet å sette pris på en artist som alltid innfrir og overrasker. 

 

Jonas Fjeld er en artist som takket være sin lange karriere er mer allsidig enn mange andre kan drømme om å bli. Han startet som gjøglende rocker i det elleville bandet Jonas Fjeld Rock ‘n’ Rolf Band, fortsatte med seriøs funk innspilt i USA, laget country-plate i Nashville, backet utallige norske artister på plate, gjorde comeback som soloartist med country-inspirert viserock, spilte amerikansk folkemusikk sammen med Rick Danko fra The Band og Eric Andersen, samarbeidet med visekongen Ole Paus og rockepoeten Henning Kvitnes, kastet seg ut i bluegrass sammen med Chatham County Line, og nylig gikk han til topps sammen med legendariske Judy Collins. Han har også nylig gjort gjenforeningskonserter med Jonas Fjeld Band, som var ledende innen norsk rock på 80-tallet med to Spellemannpriser. 

Alt dette understreker bare at dette er en artist som ikke er redd for å se seg tilbake før han tar nye steg videre.

 

Sammen med Jonas Fjeld kommer den meget allsidige og erfarne partner Hans Cato Kristiansen, som også har bidratt på de fleste av Fjeld sine plater siden «Texas Jensen» ble gitt ut i 1993. 

 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. Unummererte sitte-og ståplasser

 

Hjemmeside https://stageway.no/artister/jonas-fjeld/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1eqpBNs74X6SIdxh4aqVBUZlcNVGKWBdxU5efKMckv82eOwDgjW8qgxqw_aem_AdX0WqHwMTTXdl5GbbOPnYY0glrnVhVQGPaJQ-PMmsdgUP9dgWgCXHJeyo4Gdx8HF45SlTkMvDCAOxrdStVNHBzP

Facebook https://www.facebook.com/jonasfjeld/?locale=nb_NO

Instagram https://www.instagram.com/jonasfjeld_official/

Spotify https://open.spotify.com/artist/7pocZafsod6agMyzxt90iD?si=xgJR_GgzSMyYvcIAhI9NAw