Neil Young fyller 75 år 12. november 2020. Lucky 13 og Rockers lar ikke jubileet til denne fantastiske og betydningsfulle musiker passere i stillhet. 

 

Vi har derfor booket tribute-bandet ”Harvest Moon” til å feire Neil Young sin dag med oss på John G scenen på Rockers i Langesund lørdag 14. november. Før konserten med Harvest Monn har vi invitert Gjermund Ulvang Hagen til å presentere Neil Young i foredrag. Med andre ord er det lagt opp til en skikkelig Neil Young hyllest.

 

HARVEST MOON – Tribute til Neil Young 

 

En Neil Young-opplevelse servert av bandet "Harvest Moon" tar deg med på en musikalsk reise i Young sin utrolige karriere. Det blir er en klassisk og opplevelsesrik Neil Young-aften med skikkelig innlevelse og rå fremførelse av alle de store hitene til ”sjefen” sjøl! 

 

Medlemmene i Harvest Moon har en felles besettelse – nemlig å spille musikk laget av Neil Young. Bandet ble startet i 1994, og i likhet med Neil selv er alle medlemmene i bandet ringrever med mange års fartstid i musikkbransjen innenfor sjangerne rock, pop og viser. Medlemmene hører hjemme i Vestfold og Telemark. 

 

Mange av Youngs mest kjente låter er å høre når bandet er ute og spiller, som for eksempel: ”Cinnamon girl”, ”Heart of gold”, ”Harvest moon”, ”Rocking in the free world” og "Hey hey, my my". Med over 50 Neil Young-låter på repertoaret er publikum garantert å få presentert et representativt musikalsk tverrsnitt av Youngs enorme produksjon fra tidlig 70-tall frem til i dag. Og Harvest Moon fremfører det med dyktighet, innlevelse og entusiasme! 

 

Harvest Moon er: 

Lars-Andre Tokheim – vokal, gitar og munnspill

Eric Trøim – gitar og pedal steel

Ole-Jørn Johanssen – trommer 

Bjørn Glemmestad – keyboards 

Tom Rudi Aadne – bass 

 

GJERMUND ULVANG HAGEN

 

Gjermund er mange-årig Neil Young fan med master i platecover (hvor kult er ikke det). Utover å ha interesse i Neil Young er Gjermund en litt over gjennomsnittet habil musiker selv. Han er gitarist i Tor Ærlig og Detektivene, den ene halvdel av duo-prosjektet Fruit Tree og har sitt eget solo/band-prosjekt Wolf Moon Fever. 

 

Gjermund vil holde foredrag om Neil Young med vinkling i hans musikalske karriere.

 

VELKOMMEN TIL EN SKIKKELIG NEIL YOUNG BURSDAGSFEIRING!