På oppfordring fra faste gjester av Rockers har vi fått Amber Haze til å spille på John G scenen lørdag 5. oktober. Dette er en gjeng av meget potente og rutinerte musikere. Vi gleder oss skikkelig til å få besøk av disse herlige gutter.

Amber Haze spiller egenkomponerte rock- og pop-låter med trøkk, inspirert av artister fra det gyldne 70-tallet. Bandmedlemmene er fra Langesund, Skien og Larvik og omfatter Lars-André Tokheim (gitar og vokal), Bjørn Glemmestad (bass og keyboards), Eric Trøim (sologitar) og Ole Jørn Johanssen (trommer). Disse gutta er kjent fra en rekke andre regionale band, bl.a. Bowie-tributebandet Diamond Dogs, Neil Young-tributebandet Harvest Moon, Passengers og Truck No#, som har utallige spillejobber bak seg i Grenlands- og Larviks-området.

Amber Haze utga i 2016 sitt debutalbum «Welcome to this world», som fikk meget god kritikk og bl.a. har blitt spilt flere ganger på Herreavdelingens Platesjappe på NRK. I disse dager holder bandet på med innspilling av oppfølgeralbumet, som forventes ferdig høsten 2019.