Claudia Scott reflekterer over livet på sin første singel fra det nye albumet“Restless souls”

Claudia Scott har markert 25 år som soloartist og var i fjor en av artistene i «Hver gang Vi Møtes» der pressen stadig omtalte henne som ”Rockens Førstedame”, og ”Norges Americanadronning”. Tre år etter spellemannsnominerte og kritikerroste “Let the ribbons fly”, er hun igjen her, – denne gang med sitt åttende album som blir sluppet på markedet i september. 

Allerede 28.juni får vi høre første singel “Restless Souls” som er tittelsporet på det nye albumet.

“Restless Souls” griper deg fra første gitarriff og nekter å slippe taket, skrevet i beste gitardrevet Americana stil, melodiøst og med en reflektert tekst man kan kjenne seg igjen i. Scott viderefører country-rocken hun har blitt kjent for, fra sine foregående album. “Restless Souls” er det 4. albumet Scott har spilt inn i Velvet Recording Studio i Spydeberg. Scott har også denne gangen sitt faste band med i studio, med Jørun Bøgeberg på bass, Olaf Olsen på trommer og perkusjon, Olav Torgeir Kopsland på gitar og steel og Scott selv spiller diverse gitarer, mandolin, munnspill og vokal. Kenneth Bjørdal bidrar på Hammond og piano.

Albumet er skrevet og produsert av Claudia Scott

Claudia Scott er en av våre mest produktive låtskrivere. I tillegg til å skrive låter til eget bruk, har hun også bidratt på låtskriversiden til flere artister. Claudia kommer fra sterke røtter innen genren Country, og har utviklet en egen stil innenfor sjangeren og lener seg nok mer mot Countryrock, eller Americana som noen vil kalle det. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.

Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA,

I fjor slapp hun musikkvideo av singelen « A picture of my Dad and I» fra hennes siste album «Let The Ribbons Fly». Klikk på link for å se

Det er på veien Claudia Scott trives best, og hun mestrer å bergta publikum enten hun er helt alene med gitaren, som duo eller med fullt band.

På John G scenen på Rockers tar Claudia med sine strengeinstrumenter og gir oss garantert en intim og nær konsert.

Vi gleder oss.