NB. Dørene åpner kl. 20.00

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn. En oppskrift som nå har fungert i snart 15 år og som stadig tiltrekker seg nye lyttere.

Debutalbumet fra 2006 «If You Keep Pickin’ it Might Never Heal» ga bandet Spellemannprisen i klassen country, og de ble også nominert for sin neste plate. Bandet har siden gitt ut hele fire album og en ep, og har bygget seg fans i inn- og utland.

Ila Auto nærmer seg etter snart 15 år konfirmasjonsalder og har som andre tenåringer blitt rammet av håpløs kjærlighet. 22. november er hele Norges bluegrass-favoritter klare med singelen «Irene».

«Irene» er første smakebit fra kvintettens kommende plate som er spilt inn i Audioskop studio med Jørund Fluge Samuelsen og slippes 14 februar 2020.

Irene er en sang om hvor håpløs kjærligheten kan være. Med seg har bandet fått folkemusiker par excellence Erlend Viken på både harding- og flatfele, og leketøyspianoet man kan høre er det produsent Jørund Fluge Samuelsen som trakterer.