Grunnet sykdom er konserten avlyst.

Denne trio av eminente musikere bosatt i Bamble kommune har vi vært så heldige å få til å spille sammen på Rockers i Langesund lørdag 2. november kl. 15:00. De vil fremføre en lett blanding av standards fra kjente navn som Gershwin, Louis Armstrong, Dinah Washington, Norah Jones, Cornelis Vreeswijk og Nat King Cole med flere.

Nina Gromstad fra Stathelle er kjent både som solist og som en av stemmene i Tre Sopranos og ikke minst som vokalist i jazzkvartetten Lushlife. Nina har jobbet som freelancer i mange år og vært med i en mengde spennende prosjekter. Bl.a. har hun samarbeidet med Guttorm Guttormsen i deres fantastiske egenproduserte forestilling om Edith Piaf. Hun har også jobbet med kjente navne som Knut Buen, Merit Hemingson, Jon Ultvedt blant mange  andre.

Guttorm Guttormsen som bosatte seg i Langesund i 1993 er en av Norges mest anerkjente jazzmusikere som trakterer fløyte, klarinett og saksofon. Guttorm har medvirket på et hav av innspillinger, bl.a. med Jon Eberson, Trio de Janeiros, Norsk Utflukt med flere. Han har ledet både storband og egne kvintetter i tillegg til å ha skrevet komposisjoner for en rekke forestillinger ved Nationaltheatret, Det Norske Teater, og Teater Ibsen (hvor han også var musikalsk leder).  Han har komponert musikk for en rekke mer eller mindre kjente artister i Norge som Anne Grimstad Fjell, Agnes Buen Garnås, Knut Buen, Lars Vik og Kine Hellebust. Guttorm har mottak mange utmerkelser for sitt virke, bl.a. Buddyprisen, Rana kommunes kulrurpris, Telemark fylkes kulturpris, Hydroprisen, Skien bys medalje, Bamble kommunes kulturpris og GS Bankens tiltakspris.

Jan Olav Renvåg er en mye brukt frilansbassist, og spiller både kontrabass, elbass og tuba. Utdannet fra Musikkhøgskolen. Nå bosatt på Stathelle, er han mye å se i Oslos teaterverden. Han har gjort seg bemerket som bassist i Geir Lysnes Listening Ensemble, som i en periode gjorde det stort både i Norge og i Europa. Jan Olav føler seg like hjemme i disco-band som i stringswing-comboer. Jan Olav har jobbet med Lars Klevstrand, han spiller i Rune Klakegg trio, Scheen jazzorkester sammen med bl.a. Guttorm og ikke minst Lushlife sammen med Nina.