Vegard Arnesen Bakke (Baryton)

Vegard begynte å interessere seg for opera og musikkteater da han var 16 år, og har jobbet med musikk siden. Han har sin sangutdanning ifra Universitetet i Stavanger(IMD) og musikkonservatoriet i Roma. 

Vegard debuterte for Nasjonaloperaen på turné med Un Ballo in maschera i rollen som Silvano i 2011. I tillegg til å jobbe som sanger, er han sangpedagog og konsertarrangør i Telemark.

Eriko Saito (Sopran)

Eriko er født i Hokkaido i Japan. Hun har jobbet som freelance sanger og sangpedagog siden 2013 og hun har stor entusiasme til å jobbe med det. Hun tok klassisk sang utdannelse på Kunstuniversitetet i Tokyo og Musikkonservatoriet i Roma. I 2017 tok hun master i klassisk sang på Universitetet i Agder. 

Hun underviser for forskjellige aldre og nivåer, de siste årene har hun samarbeidet med Vegard A Bakke og de har organisert elevkonserter sammen.
Hun jobber også som kordirigent i Telemark og det er også en fin måte å kunne dele hennes kunnskap om stemmebruk. 

Aslak Grøseth Pedersen (Pianist)

Aslak er klassisk pianist utdannet ved Musikkonservatoriet i Tromsø under Ole Bolås. 

Han har konserterfaring som solist, akkompagnatør og kammermusiker, fått priser og stipender, og har gjennom en rekke mester-klasser og musikkfestivaler mottatt undervisning fra bl.a. Einar Henning Smebye, Akira Wakabayashi, Jiri Hlinka og Jens H. Bratlie.