23. september blir The Boss, Bruce Springsteen 70 år. I tillegg kan han dette år feire 55 år som artist. Med andre ord … det er mye å feire …

Lørdag 12. oktober blir det storstilet feiring på Sentrumsgården Kulturhus i Langesund (gamle Kino) med vorspiel og nachspiel på Rockers. Det er trommet sammen en stor knippe av flinke lokale musikere som sammen vil fremføre alle de gamle klassikere fra Springsteens rikholdige katalog. Her blir det både E Street Band og Seeger Sessions.

Initiativtaker til denne storslagne feiring er Per Ludvig Gusfre. Per Ludvig som selv er en stor Springsteen-fan har i mange år drømt om å få dette til. Han har vært på utallige konserter med the BOSS og etter å ha sett DVD’en ”Live in Dublin” x antall ganger begynte han å spinne på idéen. Han tok kontakt med Lucky 13 og Rockers gjengen og sammen har de satt opp et program som kan pusten fra de fleste.

Kl. 18:00 Vorspiel på Rockers med Dan Riis

Kl. 19:30 Konsertstart på Sentrumsgården Kulturhus (gamle kinoen)

Kl. 23:00 Nachspiel med åpen mic og jam på John G scenen på Rockers

Bruce Springsteen er en av de mest populære artister i Norge. Han har en stor fanskare og når han har en av sine mange konserter her til lands er det alltid for utsolgte huse, uavhengig av om det er på de store stadioner eller i de største innendørs arenaer. Vi håper på fylt kino til siste sete og masser av hyggelige mennesker. Dette blir kuuuult !