Toini & the Tomcats har spilt sammen i over tjue år – uten utskiftninger. Dette er et solid band som aldri har inngått kunstneriske kompromisser og virkelig tror på det de driver med. Ekte og egenprodusert rock’n’roll og rockabilly tolket av dyktige, lekne, oppfinnsomme musikere som ikke er redd for å overskride sjangergrenser eller utfordre seg selv og publikum. Gjennom tjuefem års spilling, turnering og studiovirksomhet har bandet utviklet seg i takt med tiden og skiftende livsfaser.

Toini & the Tomcats’ energiske liveopptreden har bred appell, og publikum kommer i alle fasonger og aldre. Bandet har markeder i mange land, både der de aldri har satt sin fot (bl.a. Japan), og der de har turnert flittig (USA, Finland, Holland), hvor de har skilt seg ut med låter som krever litt mer av publikum og reflekterer bandets uhøytidelige holdning til seg selv og sjangerne. De flørter vel så gjerne med ska som med jazz – og er sterke tilhengere av at god musikk er god musikk.

Toini & the Tomcats har 6 CD-utgivelser bak seg. Alle utgivelsene til Toini & the Tomcats er tilgjengelige på Spotify, Wimp og Itunes. Sjekk også bandets profil på YouTube.

Toini Knudtsen – vokal og gitar

Martin Caspersen – gitar og kor

Ned Leukhardt – Trommer

Sveinung Lilleheier – Steelgitar og kor

Arne Ertnæs – Kontrabass og kor