Rockers, Lucky 13 og Tor Ærlig & Detektivene har grunnet corona-viruset og smittefare valgte å utsette lørdagens konsert. Ny dato vil bli lagt ut de nærmeste dagene.

Vi følger folkehelseinstituttet og myndighetenes anbefalinger om håndtering av corona-viruset og vært arrangment risikovurderes forløpende.

Kjøpte billetter vil gjelde ny oppsatt dato. Skulle dette ikke passe, send epost til lucky13@rockers.no

Vi ber om forståelse for beslutningen om å utsette konserten.

Tor Ærlig og Detektivene serverer norske tekster og fengende musikk. De synger om alt fra blodig hevn og parteringsdrap til angst, gjeld, og identitetskrise. Slepent innpakka i drivende, poppa rock med melodier som fester seg mellom øra.

EP-en Columbo kom seint i 2016 og singelen Jeg og Meg/Egoland tidlig i 2018. Allerede før LP-debuten havnet bandet på Dagbladets liste over de 25 beste plateartistene i Telemark de siste 40 åra, uansett sjanger. Høsten 2019 kom så albumet Poetisk Rettferdighet, spilt inn på Klyve i Skien, men mikset og pålagt stryk og blås av Kid Andersen med crew, i Greaseland Studios, San Jose, California. Etter en morsom foto- og videoshoot med Sigurd Håkon Øyvang fikk skiva også et knallbra cover designet Sten E. Moe. Signe Salvesen og Nicolae Bogdan er også med og krydrer albumet.

Låtskriver og frontfigur Tor Erling Naas holder til på Sandøya og er kjent som tegneserieskaper og forfatter. Med bandet Kaptein Tordenbrak og låta “Generasjon f.eks.” oppnådde han å bli A-listet på P3 og gi ut albumet “UT” på Sonys Columbia-label. De resterende fire detektivene holder til henholdsvis i Skien, Porsgrunn, Brevik og Langesund. Carsten Holt og Kim Wild på bass og trommer er kjent fra bl.a. Neperud, Bones of My Uncle, Scream Opera og ikke minst som Cesh og Kim. Gjermund Ulvang Hagen har spilt i Green Mountain Haze og Wishful Sinful, mens Langesunds egen Frank Robert Thomsen på keyboard og banjo bl.a. spiller i Det Nedsablede Compagnie og neppe trenger nærmere introduksjon.

Sensommersingelen Tidevann med hjemmelagd Super 8-video ble sett av mange på facebook i fjor. Den ble etterfulgt av låta Som på film med skummel video innspilt i Brevik Bymuseum. I kjølvannet av den nye plata satser Tor Ærlig og Detektivene på å spille mye rundt, både i og utenfor Telemark, samtidig som låter øves inn til nye produksjoner.

Detektivenes videokanal på youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCleJz03janzfag86OzjaywQ

Poetisk Retfferdighet på spotify:

Tor Ærlig og Detektivene er:

Tor Erling Naas: Vokal og gitar

Carsten Holt: Bass og koring

Kim Wild: Trommer, perkusjon og koring

Gjermund Ulvang Hagen: Gitarer og koring

Frank Robert Thomsen: Keyboard, mandolin, banjo og koring