Torgeir og Kjendisene legger ut på en omfattende turne i år igjen. TORGEIR OG KJENDISENE har også nytt program i år nye låter   er på vei,  og Mr Kenneth Jenssen tilbake som bassist der han hører hjemme   og 2 låter sprinter mot gullplate. Orginal besetningen fra noen år tilbake er samlet til mere morro en noen sinne .

Slett ikke dårlig.

 Nå skal ikke alt være nytt med TORGEIR & CO. Fansen vil bli skuffet om de ikke får høre de gamle, gode låtene. En kveld uten Jippi Jai Jai Jippi, Fyllesjuk i dag, Kyss meg bak  , 20 kg extra ,Kongene på haugen  og så videre er utenkelig for publikum og for TORGEIR som, dersom han ikke rekker alle låtene, gjerne kjører et potpurri eller to slik at alle skal få sitt.

TORGEIR OG KJENDISENE vant SPELLEMANN i 2016 for sitt album « En runde til» og også det skal få en runde fra scenen i   2019 .

Som en skjønner er Torgeir Hansen, muntrasjonsråd og gitar, Per Kværner, gitarist, Dag Vidar Kruse, trommer og  Kenneth Jenssen på bass , klare for   2019  sesongen og bedre underholdning er det vanskelig å  finne,

 13 utgivelser samt flere radio singler og bandet nærmer seg snart 4000 konserter !!!!.  Torgeir var også nylig med Staysman på Spectrum som gjest å fremførte 20 kg extra foran 6000 pers.

Bandet er i studio og lager ny sommersingel i disse dager sammen  med  en meget profilert artist, følg med og bli med på Torgeir og Kjendisene reise fremover .