Rockers QUIZ-bok 2020

Rockers har i løpet av, snart 7 år, -gjort sitt beste og holdt «lyset på» året rundt, midt i smørøyet av solkysten, i den lille byen som har som mål å bli den beste musikk- og festivalbyen i kongeriket, – intet mindre!

Rockers bedriver først og fremst servering av bevilgningsberettigede nytelsesmidler, OG kulturelle nytelsesopplevelser.

Det er «jam» for de som ønsker å spille sammen hver fredag, og det er stort sett konsert/levende opptreden i en eller annen form på lørdag, og noen lørdager med ettermiddagskonsert OG kveldskonsert.

Ganske tidlig i 2020 fikk vi alle stiftet bekjentskap med et lite hyggelig virus, ved navn covid-19.

Dette ble for Rockers, som for veldig mange andre, en stor begrensning for virksomheten. Smittevernstiltak i flere runder og former ble innført, og Rockers har fortløpende oppfylt kravene. Som bar, underlagt krav om bevilgning og «rett som det er» skjenkekontroll, føltes det litt rart å dele ut gratis sprit i døra når gjestene kom, men det har gått over all forventning.

Rockers har de siste 6 måneder holdt quiz hver onsdag. Det bidrar til litt uhøytidelig moro og samtidig mulighet for å treffe andre, godt desinfisert og på behørig avstand selvfølgelig! Et knippe finurlige spørsmål fra dette halve quiz-året, har Rockers samlet mellom 2 permer. For dere som er litt yngre og lurer på hva dette påfunnet er, så kalles det bok

Rockers håper at denne lille quizboka kan bidra til noen kreative løsninger på hvordan det kan gjøres, -og du som kjøper denne boka, er med og bidrar til at en av solkystens kulturleverandører kanskje kan åpne igjen «på den andre siden».

Velbekomme og lykke til!
Fred og kjærlighet Rockers

bestill nå!

Bestill vår quiz-bok for 2020. Pris per bok er kr. 250,- Vi lagrer ikke, deler ikke og vi kommer IKKE til å bruke innsendt data for irriterende reklame og den slags tullball!

Bruk vipps nummer:
652215 (Merk med "bok")