Den nystartet forening Lucky 13 har gleden av å ønske Bjørn Berge Electric Band velkommen til Rockers i Langesund!

Etter mange år som soloartist, er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien: BJØRN BERGE ELECTRIC BAND! Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen.

Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert som i trioformatet gir mengder med energi og dynamikk. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis.

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av Europa de siste 12 årene. Han har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.

Bjørn Berge har også vært gitarist i det ikke helt ukjente Haugesundband Vamp fra 2014 og frem til våren 2019.

Med seg har han Odin Staveland, trommeslager / vokalist / multiinstrumentalist. Odin har også egen solokarriere og ga i 2015 ut albumet «Mellom Husene». Odin Staveland var også medlem i Vamp på diverse instrumenter i tillegg til vokal fra 2008 til våren 2019. Bassist Kjetil Ulland er kanskje mest kjent for sitt virke i “Packers” og “Bjellands Ugras”, men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent som en eminent musikkprodusent/lydtekniker, både ute på veien og i ABC Studio i Etne.